28/6/07

Απάντηση στον κ. Βενιζέλο, σχετικά με την Αμαλία

κ.Βενιζέλε,

Δεν νομίζετε ότι πολύ αργά ασχοληθήκατε με το θέμα; Είναι νεκρή και πέθανε ταλαιπωρημένη από την αδιαφορία των γιατρών και κατ' επέκταση των πολιτικών αρχών, αρχών στις οποίες ο ίδιος συμμετέχετε, το οποίο φυσικά και δεν σας τιμά(ελπίζω ακόμη και εσείς ο ίδιος να νοιώθετε κάποια προσωπική ευθύνη!).

Φοβάμαι ότι το ξαφνικό ενδιαφέρον για την Αμαλία από άτομα του πολιτικού χώρου είναι καθαρά η εκμετάλλευσή της για πολιτικά κέρδη. Και δεν νομίζω ότι της αξίζει κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι πιέστε την βουλή να πάρει κάποιες θέσεις, όχι για την περίπτωση της Αμαλίας συγκεκριμένα, αλλά για την καρκινοπαθούσα ιατρική περίθαλψη στην χώρα μας. Για αυτή την κατάσταση που άφησε ως έχει το κόμμα σας όταν ήταν στην εξουσία και που διαιωνίζει η τωρινή κυβέρνηση. Γιατί ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ μέσα στην Βουλή(αλλά και ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που σας εκλέξαμε) θεωρώ υπεύθυνους για τον θάνατό της και τόσους ακόμα άδικου θανάτους.

Τελικά, μόνο αν υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και όχι απλά επίρηψη ευθυνών, πιστεύω ότι κάποιος θα σας θεωρήσει καλοπροαίρετο και όχι ως κάποιον που κερδοσκοπεί εις βάρος μιας λυπηρής κατάστασης.

2 Μπλαμπλαρισμοί:

dreamerofmydream είπε...

Πραγματικά λυπηρό η εκμετάλλευση ειδήσεων για πολιτικό ή οικονομικό όφελος. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Νατέλα.

ΗarryTsopanos είπε...

Oσα και να τους γραψουμε,δεν καταλαβαινουν μας εχουν γραψει και αυτοι.Αλοιμονο σ οποιον μπλεχτει με νοσοκομεια και γιατρους το εζησα το εμπεδωσα δεν προκειται να χαναπαω ουτε την μητερα μου ουτε αν χρειαστω εγω κατι.